ΣΗΜΑ ΕΤΠΑ

211 40 56 266

Αρχική Εταιρία Επικοινωνία ΝΕΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ SITE ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

uc katli maske , burun telli maske , 3 katli telli maske ,

ΑρχικήΠαραγγελίες & Επιστροφές Τρόποι Αποστολής - Πληρωμής

Τρόποι Αποστολής - Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Με την ολοκλήρωση των αγορών σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους για την παραλαβή της παραγγελίας σας.

- Παραλαβή της παραγγελιάς σας από το κατάστημα της εταιρείας μας χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων αποστολής. (ΔΩΡΕΑΝ)

- Παραλαβή της παραγγελίας σας μέσω courier εφόσον πρώτα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής όπως αυτή ορίζεται από τους όρους της εταιρείας μας. Παραλαβές: Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00π.μ έως 16:00μ.μ.

 

Σημείωση:

  • Για αποστολές άνω των 30€ και ανεξαρτήτως προορισμού, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  • Για αποστολές κάτω των 30€ τα έξοδα αποστολής είναι 5€. 
  • Για αποστολές προς την Κύπρο επικοινωνήστε με την εταιρεία μας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πληρωμή με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα:
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, ή χρεωστικές VisaElectron και Maestro. Οι πιστωτικές κάρτες υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας και έγκρισης από τον εκδότη της κάρτας σας. Αν ο εκδότης της κάρτας σας δεν εγκρίνει την πληρωμή, δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση και δεν θα μπορούμε να συνάψουμε Σύμβαση μαζί σας.
Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήστε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα κατά τη διαδικασία παραγγελίας. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε στη φόρμα παραγγελίας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας καθώς και τα τρία τελευταία νούμερα που βρίσκονται στην πίσω όψη αυτής. Ως ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας, σε κάποιες κάρτες τραπεζών, θα σας ζητηθεί και ο τηλεκωδικός (Ε-code) που σας αποστέλλεται μαζί με την πιστωτική σας κάρτα. Αν τυχόν δεν τον θυμάστε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικός με την τράπεζα σας για να σας τον υπενθυμίσει. Και πάλι σε περίπτωση που δεν θελήσετε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, μπορείτε να κάνετε την αγορά σας με την μέθοδο της αντικαταβολής.
Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείται να είναι εταιρική, δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία της αντίστοιχης εταιρείας. 

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

 

ΤΡΑΠΕΖΑ   ΠΕΙΡΑΙΩΣ

5066-061266-428

GR 74 0172 0660 0050 6606 1266428

 

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

0026-000834-0200-955964

GR 41026-00080000-340200-955964

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο info@naturals.gr . Σε περίπτωση που ο καταθέτης φέρει διαφορετικό επίθετο από αυτό του παραγγελιοδόχου παρακαλούμε να αναγράφετε το όνομα του παραγγελιοδόχου και τον αριθμό παραγγελίας.
Μετά την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Πληρωμή με αντικαταβολή στο χώρο σας :

Η εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μετρητοίς, κατά την παράδοσή της, στο χώρο σας.
Το κόστος της αντικαταβολής είναι 1,5€.
Για αποστολές προς την Κύπρο επικοινωνήστε με την εταιρεία μας.

Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο που έχετε καταχωρήσει στην παραγγελία. (Είναι απαραίτητο για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της παραγγελίας σας). Σε περίπτωση που πραγματοποιείτε την πληρωμή μέσω τρίτης τράπεζας και όχι από την ίδια τράπεζα, θα πρέπει να χρεώνεστε με την επιβάρυνση εμβάσματος σε άλλη τράπεζα. Σε κάθε περίπτωση το NATURALS.GR διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει την παραγγελία σας εάν γίνει μεταφορά από τρίτη τράπεζα με χρέωση του παραλήπτη των χρημάτων με τα έξοδα εμβάσματος, και μέχρι καταβολής αυτών στον τραπεζικό λογαριασμό.

 

 

Tρόποι αποστολής-πληρωμής

>

1 |

Newsletter